「華人戴明學院」是戴明哲學的學習共同體 ,致力於淵博型智識系統的研究、推廣和運用。 The purpose of this blog is to advance the ideas and ideals of W. Edwards Deming.

2016年10月29日 星期六

豐田全球回收580萬部私家車


Image for the news result
Toyota Motor Corp. on Wednesday expanded its recall involving Takata airbags to cover an ...
Used Cars Slip Past Recall Safeguards, Putting Drivers in Danger
New York Times - 2 days ago

路透社報道,豐田汽車周三宣布,在日本、中國、新加坡、歐洲等地回收約580萬輛車,以更換有潛在問題的高田安全氣袋的充氣裝置。而高田正在尋找投資者入股,以應付因回收而引致的龐大開支。
豐田香港今日亦於其Facebook專頁表示,召回的包括Alphard、Voxy、Runx、Mark II、Ipsum、 Soarer和Fielder等型號。
路透社報道,豐田汽車周三宣布,在日本、中國、新加坡、歐洲等地回收約5…
THESTANDNEWS.COM

沒有留言:

網誌存檔